0 varer(r)

DEVERLOPER TOOLBAR

Cache: Enabled (Disable / Refresh)
Profiler: Disabled (Enable)
Template Path Hints
+ Frontend: Disabled (Enable)
+ Backend: Disabled (Enable)
Logs: Enabled (Disable)
Allow Symlinks: Disabled (Enable)
Translate Inline
+ Frontend: Disabled (Enable)
Merge JavaScript Files Disabled (Enable)
Merge CSS Files: Disabled (Enable)
URL Rewrite: Enabled (Disable)
Add Store Code to Urls: Disabled (Enable)
Store Offline: Disabled (Enable)
Powered by Mage-World.com

Om Helt Unik AS

Siv-Anita Mellemstrand

Du lurer kanskje på hvem vi er? Helt Unik drives av meg, Siv-Anita, med god hjelp av min mor, Hilda. Jeg er 28 år gammel og har 3 barn (Nikolai -juli 11, Savannah - september 12 og Matilde - januar 14) og jeg koser meg hjemme med alle tre barna :) I fristunder og på kveldstid bygger jeg opp denne butikken – og jeg stortrives med det!

www.heltunik.no ble lansert 1. juli 2013. Jeg syntes det manglet en nettbutikk i Norge som tilbød noe annet enn de «vanlige merkeklærne» og klær fra kjedebutikker, jeg ønsket også å lage en nettbutikk hvor prisnivået skal være så lavt som mulig. Hos oss skal du finne klær som du ikke finner alle andre steder – så hvis klærne ser ukjente ut, så stemmer det :) Siden oppstarten har vi fått tusenvis av bestillinger og fornøyde kunder som bestiller igjen og igjen :)

Mine barn bruker selv mange av klærne i butikken – kvalitet og komfort er viktig for meg, samtidig som jeg ønsker at klærne skal være detaljrike og annerledes. Vi importerer alle varer selv, og kombinerer innkjøp gjennom grossister i utlandet med klær kjøpt inn når vi reiser. Dette gjør at utvalget vårt er
– nettopp, helt unikt. Mange av klærne får vi, som du kanskje skjønner, bare inn én gang – se derfor på butikken som en skattkiste! Noen plagg har vi én av og andre har vi mange av. Hvis ser du noe du liker så vær rask med å bestille, neste gang du er innom kan det være borte!

Vi vil gjerne forbedre oss hele tiden, og er avhengig av tilbakemeldinger fra deg for å få det til. Hva fungerer godt i butikken, og hva fungerer ikke fullt så godt? Hva synes du om kundeservicen? Hva ønsker du å se av produkter i nettbutikken vår? Osv. Vi setter utrolig pris på tilbakemeldinger! Ta gjerne kontakt med oss via epost, telefon, eller ved å trykke her.

Vi setter STOR pris på at du forteller andre om oss og at du liker og deler siden vår på Facebook. Hver gang du klikker «liker», kommenterer eller deler et innlegg vi har, hjelper du oss til å bli bedre kjent. Og jo mer kjent og flere kunder vi får, jo bedre utvalg og bedre priser kan vi tilby DEG :)

Fra oss i Helt Unik AS - Takk for interessen, og lykke til med handlingen. Vi er sikre på at du finner noe du liker!
 

Siv-Anita Mellemstrand
Daglig leder